Asa incepe anuntul unui roman care vrea sa-si vanda masina si care s-a viralizat foarte rapid. Anuntul extrem de inventiv si haios face de cateva zile ocolul internetului. Ca romanul e inventiv, o stie toata lumea. Nu se stie daca omul a reusit sa vanda masina, dar cu siguranta a facut-o celebra. 😉  Iata cum suna textul anuntului:

“Nemțoaică sănătoasă și frumoasă, caut să-mi refac viața alături de ține. M-am născut în 2007 în Germania, dar la sfârșitul anului 2014 am călătorit în România, mi-a plăcut și am rămas aici.

Încă de la început am avut o relație deosebită fiind fidelă unicului meu stăpân, un domn cochet care, deși mă iubește, zice că nu poate cu două deodată. A ales-o pe ailaltă … treabă lui! Și câte am făcut pentru el … vară sau iarnă, pe soare, ploaie sau ninsoare, l-am dus peste tot fără să mă plâng de nimic.

Cât timp am fost cu el nu i-am cerut decât să mă ducă regulat la inspecție la cei care mi-au dat viață. Nimic altceva!

Să știi că nici la mâncare nu sunt pretentioasă. Dacă te porți frumos cu mine pot să beau și doar 5 litri la sută. Dacă mi-am făcut plinul pot să merg și peste 1000 de km. Am doar 2000 cmc, DSG în talie.

Deși lumea zice că nu mai sunt chiar tinerică, să știi că mă țin foarte bine, nu mă dor articulațiile, n-am nici liftinguri și nici botox și nici nu mă fardez.

Am carnet de sănătate la zi și am ieșit foarte bine la toate verificările. Am analizele și vaccinurile la zi. Doctorii mei spun că mai am mulți ani înainte. Dacă ai îndoieli facem un test la medicul tău.

Port haine din stofă, de care am avut grijă și sunt ca noi! O să-ți placă vara că nu sunt prea incinsă când te lipești de mine și o să-ți placă și iarna că nu sunt respingător de rece.

În plus, oricând ai nevoie te incălzesc la spate și chiar la fund. O să te răsfăț ceva ce n-ai văzut … am CD/mp3 și pot să-ți cânt orice melodie. O să am eu grijă să aprind farurile când se face noapte. O să am tot eu grijă să pornesc ștergătoarele când plouă.

Practic, tu doar trebuie să te bucuri de plăcerea condusului, deși de menținerea vitezei mă pot ocupă tot eu…Am toate filtrele, uleiul, distribuția, cauciucuri iarnă și volantă noi-nouțe, astfel că după ce începem relația noastră sunt gata să mergem oriunde împreună fără să îți mai cer nimic în schimb. Vreau doar să te fac fericit(ă)!

Sună-mă acum!

PS: așa cum am precizat mai sus, stăpânul mă da pentru că mai are una, cu a doua nu are ce face și s-ar lipsi de mine și pentru puțin mai puțin. Ce să-i fac? I s-a pus pata pe mine. Și cât l-am iubit…”.

Sursa:fluierul.ro / Foto: colaj imagini