Asa cum va spuneam inca din mai 2017 –  Ancheta MSGunoiul este pe strazi… containerele „eco” subterane stau nefolosite… milioane risipite! – se pare ca am avut dreptate din nou!

In urma cu putin timp, Curtea de Conturi a finalizat controlul la primaria Tirgu Mures. Ce putea sa gaseasca altceva decat multe miloane lipsa sau alocate nejustificat! Astazi, publicam concluzia acestora privind containerele „eco” subterane, instalate pe sute de mii de euro de primaria Tirgu Mures in „afacerea” lui Dragos Feurdean, prietenul lui Claudiu Maior!

Nu o sa mai comentam foarte mult, avand in vedere faptul ca iar am avut dreptate – puteti vedea in linkul de mai sus in care am prezentat in detaliu subteranele acestei afaceri. In plus, se poate vedea negru pe alb in fotocopia prezentata mai jos, cum s-au platit in avans sume colosale, circa un sfert de milion de euro, pentru ceva ce nu a fost executat nici pana azi, dar incasati cu ani in urma! Toate acestea in conditiile in care primaria Tirgu Mures este recunoscuta in general pentru plata facturilor cu foarte mari intarzieri, iar in acest caz a platit cu foarte mult timp inainte. Voi ce spuneti, este sau nu vorba de ceva legaturi de prietenie?! 

MS – Vom reveni, in scurt timp, cu celelalte ilegalitati descoperite de Curtea de Conturi. / Foto: colaj imagini