In 9 iulie publicam evenimentul tragic in care un parinte –  A murit inecat, dar si-a salvat cei doi copii!

Ciprian Airinei, bărbatul din Mureș care și-a pierdut viața după ce și-a salvat copiii de la înec a avut o premoniție teribilă înainte ca tragedia să aibă loc.  Tatal erou s-a dus cu ei la scăldat, în Mureş, într-o zonă în care mai fuseseră de multe ori şi nimic nu prevedea tragedia care urma să se întâmple.

Potrivit martorilor, erau într-o zonă neamenajată, cu apă destul de adâncă. Se pare că fetița de 12 ani și baietelul de 8 ani ai bărbatului se jucau, iar unul dintre ei și-a scăpat papucii în râu. S-au aventurat după ei, fără să se gândeasca la pericol. Imediat ce și-a dat seama că viata copiilor lui este în pericol, tatăl a sărit în apă și i-a salvat pe amândoi, dar el nu s-a mai întors la mal. Când au văzut că el nu mai reușeste să ajunga la mal, cei doi copii au dat alarma.

Fostul jandarm a postat pe Facebook, înainte de tragedie, un mesaj tulburător, care acum, însă, are o semnificație extrem de tristă:

“Mi-a fost mereu teamă că voi pierde persoanele pe care le iubesc… Dar mă întreb uneori… Există cineva care se teme să mă piardă pe mine?, a scris Ciprian pe Facebook.

Ciprian Airinei a fost profesor de matematică şi jandarm în Bacău, se stabilise după divorţ în Sângeorgiu de Mureş, unde încerca să le construiască celor mici o casă. Lucrurile au început sa mearga prost pentru tatal salvator de acum 3 ani, cand acesta a ramas fara slujba sa din cadrul IJJ Mures(jandarmeriei), moment urmat de altele cateva printre care un divort care l-a lasat aproape fara copii si l-a obligat sa aiba o casa nefinalizata si sa traiasca in aceasta perioada într-o rulota umila, departe de locul sau de bastina.

Trupul bărbatului încă nu a fost găsit şi este căutat în continuare de scafandri.

Sursa:observator.ro / jurnaldinromania.ro