Peste 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ‘Colonel Sabin Motora’ Mureș vor asigura ordinea și siguranța publică în județul Mureș la acest sfârșit de săptămână.

În perioada 08.07.2017 — 09.07.2017, jandarmii vor acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în cadrul manifestărilor cultural-artistice prilejuite de ‘Zilele Bărdeștiului — ediția a III-a’, din localitatea Bărdești.

De-asemenea, sâmbătă — 08.07.2017, jandarmii vor fi prezenți în localitatea Bahnea, la manifestările cultural-artistice desfășurate cu ocazia ‘Zilelor Castelului Bethlen’.

Duminică — 08.07.2017, jandarmii vor avea o zi mai încărcată, aceștia asigurând măsurile de ordine și siguranță publică la următoarele evenimente: ‘Fii satului Valea Izvoarelor’ în localitatea Valea Izvoarelor, ‘Târgul de vară Băla’ din localitatea Băla și ‘Zilele localității Nicolești’ în localitatea Nicolești.

Jandarmii mureșeni recomandă tuturor participanților la aceste manifestări să respecte recomandările făcute de organizatori sau de forțele de ordine și să sesizeze orice încălcare a prevederilor legale.

Comunicat IJJ Mureș / Foto:arhiva