În aceeași zi în care inspectorii Antifraudă au făcut controlul „inopinat” la Rise Project, o altă echipă a descins în redacția Hotnews. De-a lungul timpului, atât jurnaliștii Rise Project, cât și cei ai Hotnews au făcut mai multe dezvăluiri despre afacerile lui Liviu Dragnea, ale fiului acestuia și ale Tel Drum. Gelu Ștefan Diaconu, fost președinte al ANAF, dezvăluie că „desantul” în cele două redacții a fost premeditat, iar finalitatea demersului era identificarea finanțatorilor, pentru a se putea exercita presiune asupra lor.

Surse Digi24 au arătat că, în aceeași zi în care redacția Rise Project a fost vizată de inspectorii Antifraudă, o acțiune similară a avut loc la Hotnews. Cele două redacții au două lucruri în comun: se află în aceeași clădire și, de-a lungul timpului, au avut mai multe dezvăluiri despre afacerile lui Liviu și Valentin Ștefan Dragnea, despre interpușii prin care aceștia au dezvoltat averi fabuloase în județul Teleorman și, evident, despre Tel Drum și încrengăturile care duc până în Brazilia.

Trebuie precizat că acționariatul celor două instituții de presă este diferit și că, joi, doar Rise Project și Hotnews au fost „vizitate” de inspectorii ANAF din toate firmele care au sediul în clădirea de pe Calea Victoriei.

Câteva din investigațiile Hotnews și Rise Project pot fi citite AICIAICIAICI și AICI.

Înainte de „vizita” ANAF, Rise Project anunța că va publica o notă secretă a unui serviciu de informații din care rezultă legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum și „mijloacele frauduloase” în care s-au făcut în Teleorman afaceri de sute de milioane de euro.

Sursa:digi24.ro

PS – Daca doresc sa vina si la Mures Stiri – desi nu avem nici un fel de activitate comerciala – le transmitem ca ne gasesc la una din aceste adrese. 😉