UPDATE 7 iunie:  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a revocat darea în urmărire naţională a  unui bărbat care, la data de 1 iulie a.c., a plecat voluntar de la U.P.U. SMURD Tg. Mureș.

MOCA IOAN,  din comuna Sînpaul, a fost depistat de poliţişti, în cursul serii, la data de 6 iulie a.c., în timp ce se deplasa pe jos, pe marginea drumului, spre localitatea Cucerdea.

Bărbatul s-a reîntors la domiciliul său din comuna Sînpaul.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat în vederea depistării persoanei dispărute.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş solicită sprijin în vederea depistării  unui bărbat care, la data de 1 iulie a.c., a plecat voluntar de la U.P.U. SMURD Tg. Mureș şi până în prezent nu s-a întors la domiciliu sau la spital.

MOCA IOAN,  din comuna Sînpaul, este în vârstă de 56 de ani şi are următoarele semnalmente:

•    Înălţime 1,60 – 1,70 m, ochi căprui, păr cărunt, constituţie astenică;

Îmbrăcăminte:   la data dispariției era îmbrăcat cu pantaloni de trening albaştri, tricou alb iar în picioare purta tenişi.

Cei care au l-au văzut sau pot oferi detalii cu privire la persoana dispărută, sunt rugaţi să anunţe la numărul de telefon 0265-202467 – Compartimentul Urmăriri sau la cea mai apropiată unitate de poliţie, apelând numărul unic de urgenţă 112.

IPJ Mures