UPDATE 5.07.2017 – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş solicită sprijin în vederea depistării  unei femei care, la data de 1 iulie a.c., a plecat de la domiciliul din comuna Cuci, judeţul Mureş si până în prezent nu s-a mai întors.

MĂRGINEAN CORNELIA,  este în vârstă de 83 ani şi are următoarele semnalmente:

•    Înălţime 1,55 – 1,60 m, greutate  45 de  kg., faţă ovală, ochi căprui, păr cărunt, ten măsliniu;

Răspunde la numele de „Niţa a lui Ambrozie din Cuci”.

Îmbrăcăminte:   la data dispariției era îmbrăcată cu pantaloni trei sferturi de culoare închisă cu dungă roșie, halat de culoare închisă iar pe cap purta un batic.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la persoana dispărută, sunt rugaţi să anunţe la numărul de telefon 0265-202467 – Compartimentul Urmăriri sau la cea mai apropiată unitate de poliţie, apelând numărul unic de urgenţă 112.


UPDATE 4.07.2017 – Stefan: „Dupa 4 zile da cautari inca nu a fost gasita. Va rog sa ma contactati pentru orice informatie legata de bunica mea”.

Haideti sa-l ajutam pe targumureseanul Stefan Vlad sa isi gaseasca bunica. O cauta de doua zile neincetat. Aceasta sufera de o usoara forma de Alzheimer!

„Sâmbătă, 1 iunie 2017, în jurul orei 17:00, in Luduş, judetul Mures, a dispărut bunica mea. O cheama Marginean Cornelia, are aprox 1.50 înălțime și 84 ani. Ultima data era îmbrăcată în șlapi roșii și fustă neagra cu puncte albe. Dacă cineva a văzut-o, rog sa ma contacteze!”

„Am fost personal la spitale din Mures, CJ , Campia, Turda dar nimic. Am fost la abc uri etc, prin sate intre Ludus si Turda, la fel fara rezultate. Am cautat 2 zile prin mures, balti, padure la iesire din Ludus si tot nimic.” 🙁

UPDATE:  Se banuie ca este persoana care a fost văzuta pe sistemele CCTV din Luduș. Zona Chețani, judetul Mures.