Ieri, poliţiştii Biroului Rutier Tîrgu Mureş s-au deplasat pe str. Gh. Doja, din Tg. Mureș, unde a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, in care au fost implicate 3 autovehicule.
La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 50 de ani, care a condus un autoturism şi pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare faţă de autovehiculele care circulau regulamentar in faţa acestuia a intrat în coliziune cu două autoturisme,  provocând pagube materiale fără victime omenești.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultându-i o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în volumul de aer expirat, motiv pentru care  a fost condus la sediul UPU SMURD Tîrgu Mureş, pentru recoltarea probelor biologice, unde acesta a refuzat recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice, fiindu-i totodată suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, până la soluţionarea cauzei.

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

IPJ Mures / Foto:arhiva