“Așa arată secția de urgențe a Spitalului Municipal Reghin și totul se intampla pe banii noștri! Felicitari!!! – este textul care insotea postarea unui reghinean, pe buna dreptate revoltat.

Dna primar PSD Maria Precup si dle Gliga – sef PSD Mures, am inteles ca socialistii de la varf nu s-au tinut de promisiune si n-au mai marit salariile cadrelor medicale, dar de ce pedepsesc si bolnavii platitori de taxe cu asemenea conditii mizere, chiar nu intelegem avand in vedere ca faceti parte din super partidul multi majoritar din Romania si implicit din municipiul Reghin! 

Unul dintre reghinienii care probabil v-au votat, va si sugereaza o posibila rezolvare: Oare nu putem renunța definitiv la Zilele reghinene în favoarea reabilitări spitalelor …școlilor …căminelor etc?!” – Mihaela R.

Va rugam sa nu ne “purtati” prin birocratie, stim ca primaria nu are atribute directe la spitale, dar credem ca puteti sa va rugati colegii de partid sa rezolve una din cele mai importante probleme din urbea dvs!  Lasati concertele si viorile deoparte si ocupati-va de ce ati promis!

Sursa: Radu Gabriel – grup probleme de Reghin