Dansatorii de la Clubul Copiilor Sighisoara ce s-au intors aseara victoriosi de la Campionatul European de dans din Ungaria.

Au dus renumele tarii noastre peste hotare iar ca multumire pentru rezultatele deosebite pe care le-au obtinut la acest Campionat European parintii, fratii si prietenii i-au asteptat ieri cu cuvinte de multumire, baloane dar si cu drapelul tarii noastre pe care au reprezentat-o cu brio la Campionatul European de dans din Ungaria.
La acest campionat trupa K-Boom de la Clubul Copiilor Sighisoara, care a concurat pentru prima data la categoria profesionisti, a obtinut locul I pentru ambele dansuri prezentate in concurs (Open si Folclor stilizat) si un premiu special al juriului.
Si pentru trupa Karisma de la Clubul Copiilor Sighisoara prima participare la un Campionat european de dans a adus si prima clasare pe podium, locul 2 la sectiunea Open si locul I si titlul de campioni europeni pentru pop-dance-ul prezentat.
Prin rezultatele obtinute, atat de trupa K-Boom cat si de trupa Karisma la Campionatul European de dans din Ungaria, dansatorii sighisoreni au devenit campioni europeni. 
In urma evolutiei de exceptie la categoria de profesionisti, trupa K-Boom a obtinut calificarea la Campionatul Intercontinental.

Sursa: radio son sighisoara