Transcarpatic – Trenul, care este o concepţie proprie a companiei Astra Vagoane, oferă condiţii deosebite, printre dotări se află vagoane de dormit dotate cu duşuri, condiţiile de transport vor fi ca în avion, servire la vagonul de dormit clasa I, sandvişuri, cafea, apă, incluse în preţ, la cuşetă doar cafea şi apă. În prima etapă, două locomotive cu 12 vagoane, care vor forma două garnituri. Un tren va avea şase vagoane: două de dormit, trei cuşetă şi unul de clasă.

“Cu Transcarpatic. Foarte tare trenul ăsta privat! Chiar nu merită oboseala şi riscul de a face 7-8 ore pe drum, cu maşina. Din păcate, nu circulă decât pe rutele Bucureşti-Braşov-Sighişoara-Alba Iulia-Deva-Arad şi Bucureşti-Constanţa şi retur.

E super-curat şi super-elegant, iar preţurile sunt comparabile cu ale cfr-ului. Pentru cei foarte pretenţioşi, la clasa I cabinele sunt cu unul sau două paturi şi au toaleta proprie. Dar ce mi s-a părut extraordinar a fost atitudinea stewardului: <Bună dimineaţa, doamnă! Cum aţi dormit? Vă servesc cu o cafeluţă?> Şi… mi-a adus cafeaua, la cabină, pe tavă din inox”, scrie pasagera Mihaela Nedelcu Luncan, pe o retea de socializare.

#AstraVagoaneCalatori #Transcarpatic

Posted by Mix Studio on 28 Decembrie 2016

Sursa:businessmagazin.ro / Foto: MixStudio