Consiliul Local Tirgu Mureş a ales joi, după un an de la alegerile locale, doi viceprimari, pe S.P. (PSD) şi Makkai Gergely (UDMR), la capătul unei şedinţe maraton de circa cinci ore. Proiectul de hotărâre de consiliu a fost făcut iniţial pentru alegerea unui viceprimar, însă cele două partide cu pondere însemnată în Consiliul Local Tirgu Mureş, UDMR Mures şi PSD Mures, au decis să existe doi viceprimari.  Pentru cele două funcţii de viceprimari au candidat patru consilieri, Gyorfi Julia (POL), Călin Moldovan (PNL), S.P. (PSD) şi Makkai Gergely (UDMR).

Toate bune si frumoase, daca nu luam in calcul trocul dintre cele trei partide care decid totul in Tirgu Mures. Vorbim despre PSD+PNL+UDMR reprezentate in Mures de “capii” prezenti chiar si in distributia filmului de mai jos:

S.P. (PSD) – avocat in timpul liber

Claudiu Maior (PNL) – dublu incompatibil, “adevaratul primar”

Peti (UDMR) – presedintele aeroportului INCHIS Transilvania

Va oferim posibilitatea sa vizionati o mica discutie a celor trei crai de la apus, surprinsa intr-un moment in care nu se gandeau ca ii aude cineva, deci s-au comportat conform unui caracter de gen Supra Ponderal lingvistic, cum altfel!

Puteti observa adevarata fata a noului viceprimar S.P. (folosim acronim in cazul numelui acestuia deoarece ne este rusine de rusinea lui), in momentul in care nu stie ca este filmat si apoi transformarea incredibila intr-o persoana responsabila fata de cetateni, atunci cand stie ca este filmat! INCREDIBIL!

Publicam aceasta conversatie cu scopul de a informa targumuresenii referitor la ce fel de oameni sunt in realitate fata de cei pe care ii vad ei zilnic frumos “aranjati” – textele din propriile declaratii le sunt scrise probabil de altii -, in mare parte din presa locala platita cu sute de mii de euro tot de ei, dar din banii nostri.

Ce nu nu am inteles este schimbarea de orientare din partea UDMR Mures, care de 27 ani isi prosteste alegatorii cu asa zisa lupta continua pentru drepturile maghiarilor si aducand ca scuza pentru toate nerealizarile lor, reprezentarea scazuta la nivel decizional.

Spunem asta, deoarece ieri au avut sansa istorica, pentru prima data in 27 de ani, sa aleaga doi viceprimari de etnie maghiara – Makkai Gergely (UDMR) si Gyorfi Julia (POL) -, dar se pare ca trocul cu PSD a fost mult mai important decat alegatorii lor!

La final facem haz de necaz, un fel de suc de lamaie dupa greata si va prezentam primele glume cu ei aparute pe retelele de socializare:

MS