Astazi a avut loc sedinta CL Tirgu Mures. Cele mai importante puncte de pe ordinea de zi au fost rezolvate astfel:

  • Inspectoratul Școlar Mures poate publica broșura de admitere la liceu, astfel cei 4850 de absolventi de ciclu gimnazial se vor putea inscrie la ciclul de invatamant liceal. Problema a fost rezolvata prin nevotarea proiectului de hotarare propus de Directia Scoli a primariei Tirgu Mures. Liceul Romano-Catolic Tirgu Mures devine temporar structura subordonata juridic Liceului Bolyai din Tirgu Mures.
  • Consilierii UDMR+PSD+PNL au votat inca vreo 3.000.000 de euro pentru asocierile cu cluburile sportive, cei mai multi pentru “Mutu” si Dinu Gheorghe, plus o parte din ei pentru salariul SZÁSZGÁSPÁR BARNABÁS – antrenorul BC Mures si consilier UDMR, astfel el a avut “oportunitatea” sa-si voteze propriul salariu si buget pentru club.
  • Consilierii UDMR+PSD+PNL au votat adaugarea a peste 200.000 de euro doar pentru publicarea si promovarea in presa locala a actiunilor primariei, alcatuite in mare parte din concerte si chefuri coordonate de Claudiu Maior si sefa de la Cultura – pregatite pe terase in intalniri private cu contractori.
  • Au mai votat deplasarea unui consilier UDMR in “interes de serviciu” la Festivalul Ciorbei (Nu e gluma)
  • S-au votat si doi viceprimari. Acestia sunt: S.P. de la PSD si Makkai G. de la UDMR

Pe scurt, au facut ce au vrut ei, din pacate cele mai multe lucruri in detrimentul majoritatii targumuresenilor, dar in avantajul catorva care fac parte din “asocierile” lor.

PS – “Mutu” – echipa de fotbal care evolueaza pe OSB Arena Tirgu Mures sau orice persoana care se aseamana cu numele sau caracterul fotbalistului care a jucat jumatate de meci la ASA2013 pentru cateva zeci sau poate sute de mii de euro.

Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Tîrgu Mureș – 29.06.2017

(RO) Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Tîrgu Mureș – 29.06.2017(HU) A marosvásárhelyi városi tanács rendkívüli ülése – 2017.06.27

Posted by Partidul Oamenilor Liberi – Tîrgu Mureș on 29 Iunie 2017

Partea a II – a

Posted by Partidul Oamenilor Liberi – Tîrgu Mureș on 29 Iunie 2017

MS