Publicam in 30 mai 2017, amendarea cu avertisment a jurnalistului Florentin Deac si acuzatia de santaj, facuta la Parchetul de pe langa judecatoria Tirgu Mures de Claudiu Maior. –  Jurnalist din Mures amendat de politie pentru un articol! Acuzatii de santaj!

A venit si solutia din partea procurorilor, una normala si previzibila: Santajul asupra lui Claudiu Maior nu exista! – vezi fotocopie:

“Claudiu Maior, ombilicul lui Florea în primărie și afaceri pe banii târgumureșenilor a avut ideea creață să îmi facă sesizare la poliție pe …șantaj. Las prostia din dosarul inginerașului la deliciul colegilor din presă, în caz că pot citi minunile. Concret, clasare cauză pentru șantajul inexistent, dar spargem buboiul, după ce am depus deja la poliție plângere pentru denunț calomnios (forma nouă e inducerea în eroare a organelor de anchetă) și influențarea mărturiei, am sesizat DNA local și central ca martor în dosarul ASA pentru amenințările făcute de Maior în plângerea lui (cum că mă dă în judecată dacă scriu de el, cerșitul de amendă pentru că eu scriu…urât de gașca pedelistă/penelistă și de angajați din primărie aduși cu pluta și golănii etnice). Totodată, amintesc că am depus deja la judecătorie contestație împotriva procesului verbal de speriat singurul blogger care mai scrie de golanii etnici ai Târgu-Mureșului, pentru că, nu-i așa, poliția nu se poate conforma oricărui ins care inventează fapte și care confecționează dosare fără dovezi și fără habar de termeni și de autorii reali,” scrie jurnalistul Florentin Deac pe blogul sau.

MS / Foto cop: colaj imagini