Alexa Internet, Inc. este o companie americană din California, o divizie a Amazon.com. Portalul monitorizeaza aproape toate siteurile din lume. A fost fondată în 1996 de Brewster Kahle și Bruce Gilliat. Bineinteles ca Mures Stiri/ArdealNews.ro se afla pe primul loc in judetul Mures si pe alexa.com, la nici 3 luni de la lansare!

Cu toate acestea, se pare ca, la rectificarea bugetului municipiului Tirgu Mures, conducatorii nostri au mai adaugat cateva sute de mii de euro in plus cu dedicatie pentru presa locala, chiar daca toate acestea la un loc nu au vizibilitatea Mures Stiri – Trafic luna mai: impact de 619.799 vizualizari si 240.506 de vizitatori unici -, care oricum ofera toate stirile importante, in timp real si total GRATUIT!

Aceeasi situatie este redata si de cel mai mare portal monitorizare de trafic din Romania – trafic.ro, unde se poate vedea ca siteul de stiri de pe locul 2 este cam la un sfert fata de numarul muresenilor care acceseaza zilnic Mures Stiri:

Cam la fel sta situatia si pe social media, unde se poate observa ca degeaba transformi postarile de pe facebook ale conducatorilor orasului intr-o suta de stiri. Se vede clar ca muresenii vor calitate, nu cantitate!

Aprecierile voastre ne dau noua putere sa continuam acest proiect pentru comunitatea mureseana si le scad lor puterea de a face lucrurile doar in interes propriu, in detrimentul comunitatii. Acum va vede toata lumea… AJUNGE!

Va multumim tuturor! – MS