Numeroşi compozitori, textieri şi producători renumiţi din ţară şi străinătate şi-au propus să scoată pe piaţă cel puţin un hit, în urma participării la Republic Production Songwriting Camp, care se desfăşoară la Târgu Mureş începând de luni, până vineri.

Printre participanţii la prima ediţie a Republic Production Songwriting Camp de la Târgu Mureş se regăsesc Marius Moga, Ovi Jacobsen (Ovi Martin), George Hora, Dalma Kovacs, Vizi Imre, Koszika, Pierre Orsoni, Vlad Flueraru şi mulţi alţii.

‘Timp de patru zile, toţi oamenii creativi implicaţi îşi vor împărtăşi din experienţa şi know how-ul acumulate în ani de muzică. Materialele lucrate împreună vor avea toate caracteristicile unor piese de succes. Specialiştii în domeniu ştiu reţeta succesului, iar targetul lor este să livreze o piesă pe zi. (…) Ideea este ca ei să îşi împărtăşească reciproc din experienţa acumulată, inclusiv afară. Dorim să îşi folosească aici ceea ce au învăţat şi deprins în afara ţării. O singură tabără de acest gen s-a mai făcut în România, la Păltiniş, în urmă cu doi sau trei ani, chiar de către Marius Moga. Cu acea ocazie a scos ‘Pe barba mea!’. Ceva de genul acesta ne-am dori şi noi, să scoatem măcar o piesă cu care să ieşim pe piaţă, la radio. Sperăm să avem cel puţin un hit’, a declarat luni, pentru AGERPRES, PR-ul evenimentului, Smaranda Fărcaş.

Potrivit acesteia, organizatorii Republic Production Songwriting Camp şi-ar dori cel puţin câte o piesă pe zi, însă se vor mulţumi inclusiv cu fragmente de piese, care să fie folosite ulterior.

Participanţii la tabăra de muzică de la Târgu Mureş îşi vor desfăşura activitatea în studiourile Republic Production.

Sursa:agerpres.ro / Foto:colaj imagine