Sustinatorii parintelui Pomohaci la Alba Iulia- http://alba24.ro/foto-video-zeci-de-credinciosi-la-arhiepiscopia-ortodoxa-alba-iulia-pentru-a-l-sprijini-pe-preotul-cristian-pomohaci-acuzat-ca-i-a-facut-avansuri-sexuale-unui-minor-579576.html

Posted by Alba24.ro on 26 Iunie 2017

UPDATE 26 iunie – 15.00„Așa cum sunt regulamentele bisericești, părintele a fost astăzi chemat, ne-a oferit câteva lămuriri, însă după cum prevăd regulamentele noastre bisericești, părintele a fost oprit de la slujirea sfintelor taine și a tuturor slujbelor bisericești pe o perioadă de 30 de zile, timp în care este dator să aducă argumente în dezvinovățirea celor prezentate acolo”, a spus părintele Eugen Moldovan, consilier administrativ bisericesc al Arhiepiscopiei de Alba Iulia.

Se pare că preotul Cristian Pomohaci avea numeroase invitații ca artist popular, în acest weekend și săptămana viitoare, pe care le-ar fi anulat în totalitate.

———————————-

UPDATE 26 iunie – 14.30Procurorii intervin in cazul preotului acuzat de corupere sexuala de minori!

—————-

Cristian Pomohaci, acuzat că a încercat să corupă sexual un minor, a ajuns, azi, la Arhiepiscopia Ortodoxă Alba din Alba Iulia, fiind aplaudat de sute de oameni, care l-au aşteptat cu ochii în lacrimi, convinşi că preotul nu e vinovat.

Preotul i-a binecuvântat pe cei care îl aşteptau şi nu a făcut declaraţii presei inainte de intrarea la audieri.

„Doamne ajută! Mulţumim lui Dumnezeu!”, le-a spus Cristian Pomohaci enoriaşilor.

Cei peste 300 de oameni care s-au adunat, luni, în faţa Arhiepiscopiei Ortodoxe Române din Alba Iulia îl aşteaptă „în pace şi rugăciune” pe preotul Cristian Pomohaci.

Enoriaşii susţin că înregistrarea făcută publică pe internet, în care un bărbat, despre care se presupune că este preotul Cristian Pomohaci, încearcă să îi facă propuneri indecente tânărului, este „o făcătură”, o „lucrare a Diavolului” şi cer să vorbească cu ÎPS Irineu.

Sursa:mediafax.ro