Am ajuns de rasul lumii…

Pentru prima data dupa Revolutia ’89, un guvern este demis printr-o motiune de cenzura care a fost depusa chiar de partidul care l-a investit, Partidul Social Democrat. Asadar, social-democratii si-au dat jos propriul premier si proprii ministri!

Cum este posibil sa declari public ca nu ai respectat programul de guvernare, cu care ai prostit la alegeri milioane de bugetari si pensionari, dar totusi sa doresti sa instalezi un alt guvern socialist?!

Sociologii spun ca intotdeauna cand vrei sa acoperi o mare minciuna sau scandal – in cazul de fata promisiunea de marire a salariilor neonorata -, se apeleaza la o actiune “socanta”, care sa distraga atentia. Mai pe romaneste, daca te doare maseaua, iti prinzi mana la usa si uiti de masea. 😉 Oare mai prostesc pe cineva de data asta? 

Este exclus sa sustinem vreun moment premierul Grindeanu, nimeni altul decat omul fara coloana care a introdus, probabil la indicatia lui Dragnea, celebra OUG13. Sa ajungi in asemenea mediocritate incat sa iti sapi propriul tau om, pus si sustinut de tine! Sa iti obligi membri sa voteze la vedere la un vot declarat secret si sa-i mai si urmaresti ca la scoala.

Oare nu mai este nici un om cu coloana vertebrala in tot PCRul?! Jalnic(i)…

PS –  O umbra de speranta mai apare urmare a faptului ca sunt sanse sa-si fi pierdut majoritatea, desi asta ar insemna ca de data aceasta UDMR sa joace corect.

MS / Foto:colaj imagini