Rareori ne-a fost dat sa vedem o tampenie si o dovada mai mare de incompetenta decat cea facuta de angajatii Aeroportului Transilvania Tirgu Mures si, probabil girata de Consiliul Judetean Mures! 

Au stat ei ce au stat (ca oricum nu aveau ce face altceva cu aeroportul inchis) si s-au decis sa “lucreze” ceva daca tot primesc lunar salariul. Asa ca au incropit si lansat oficial un sondaj de opinie, probabil pentru a mari batjocura fata de pasageri, ei neavand posibilitatea sa ofere curse de transport de cateva luni bune si cu perspective de reluare extrem de mici in viitorul apropiat. Si daca ideea “mareata” nu a fost de ajuns, au zis sa se apuce si de mintit in acest sondaj.

Incep cu cateva minciuni inca din prima fraza: Ce strategie? Cum sa cresti traficul care este zero? Cum de la Tirgu Mures in lume, cand tu nu ai curse? Cum extind numarul de destinatii daca nu au nici o destinatie si nici o garantie ca vor exista in 2018, lucrarile de reparatii nefiind nici macar incepute?!

“Pentru a continua strategia de dezvoltare a Aeroportului Internaţional Transilvania, pentru a crește traficul aerian, lansăm campania intitulată „De la Tîrgu Mureș, în întreaga lume“, în scopul de a extinde numărul de destinații naționale și internaționale de la sau către Tîrgu Mureș, începând cu anul 2018″.

Minciunile continua si in a doua fraza: Ce poarta de acces, inchisa? Ce servicii oferite daca tu ai aeroportul inchis?

“Aeroportul Internațional Transilvania doreşte să vă mulțumească pentru angajamentul dumneavoastră de-a lungul anilor, fie pentru că ați ales această poartă de acces a Transilvaniei pentru a călători, fie pentru că ați cooperat cu noi, în scopul oferii de servicii mai bune pasagerilor noștri”.

Continua si in fraza a treia: Cum sa spui ca deservesti un oras, ba mai mult chiar cateva judete si 2,6 milioane de oameni, cand tu in realitate nu deservesti nici macar o persoana!

“Aeroportul Internațional Transilvania, situat la doar 30 de minute de centrul orașului Tîrgu-Mureș, municipiul de reşedinţă al judeţului Mureş, deservește nu doar județul Mureș, ci și județele limitrofe – Bistrița-Năsăud, Alba, Harghita, Covasna și Brașov. Aeroportul nostru deserveşte o suprafață de 24.500 de kilometri pătrați, cu un număr de 2,6 milioane de locuitori”.

In fraza a patra coroboreaza minciunile cu cele ale guvernului socialist. Asta daca nu cumva exista vreun om sanatos care sa creada ca autostrada va fi gata in iunie 2018!

“Fiind situat la doar câteva sute de metri la Autostrada Transilvania, care este în construcție, având ca termen de finalizare luna iunie 2018, alegerea Aeroportului Internațional Transilvania reprezintă un mare avantaj, deoarece va facilita un acces rapid în şi din toate colțurile țării”.

In ultima fraza este cea mai mare dovada de batjocura: Sa-ti permiti sa spui ca facilitezi calatorii cand tu nu oferi nici macar o calatorie sau ca esti magnet de turisti cand tu nu poti aduce nici macar un singur turist avand aeroportul inchis!

“Aeroportul nostru facilitează călătorii de afaceri, vacanțe și reuniuni de familie pentru comunitățile etnice din regiune. De asemenea, diversitatea patrimoniului multicultural din judeţul Mureş poate fi în continuare un magnet pentru turiștii din întreaga lume”.

Ne intrebam, oare acesti angajati si conducatori de la aeroportul INCHIS transilvania sunt doar incompetenti?! 

Domnilor aerieni de la Aeroportul Transilvania și de la Consiliul Județean Mureș! Luați-vă un concediu cât mai lung și bilete de avion de la Cluj Napoca sau de la Sibiu cu destinație cât mai îndepărtată, fără bilet de retur.
În loc să aduceți curse regulate cu avioane mai mici, pentru care pista Aeroportului Transilvania este avizată și astăzi, în loc să identificați și să concediați angajații incompetenți din cauza cărora s-a ajuns la această situație penibilă, în loc să faceți lucrările de recondiționare a pistei cât mai urgent, fără să generați întârzieri de 3 – 4 luni prin greșeli multiple, și în loc să implementați o strategie de dezvoltare de termen mediu și lung prin prelungirea pistei și oferirea unor condiții mai bune ca aeroporturile din zonă, ei bine, ne amăgiți cu declarații mincinoase și cu SONDAJE DE OPINIE inutile. Drum bun și lăsați soarta aeroportului și al județului Mureș pe mâini mai bune! – Save Transylvania Airport

MS / Foto:punctul.ro / fotocopie aeroportultransilvania.ro