La data de 20.06.2017, persoane necunoscute au încercat să pătrundă prin forţarea uşii de acces într-un magazin cu produse de panificaţie, situat în Piaţa Gării, din municipiul Tirgu Mureş, cu intenţia de a sustrage bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1000 lei, prejudiciu ce constă în distrugerile provocate uşii de acces.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tirgu Mureş – Compartimentul Furturi cu Mod de Operare, au identificat un bărbat, de 36 de ani, din Tirgu Mureş, bănuit de comiterea faptei.

Menţionăm că, bărbatul de 36 de ani, se afla sub control judiciar, pentru săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, la data de 04 mai a.c., constând în aceea că a sustras prin violenţă lănţişorul unei femei, de 69 de ani.

Instanţa a luat împotriva suspectului măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Activităţile au fost desfăşurate sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tirgu Mureş.

IPJ Mures / Foto:arhiva