In ultima perioada a crescut foarte mult numarul celor care solicita eliberarea pasapoartelor simple, in aceasta categorie incadrandu-se in special parintii cu copii minori pentru care exista obligativitatea inscrierii in pasaportul parintilor pentru a putea trece impreuna cu acestia granita.

Si daca tot a crescut cererea, prefectura Mures a decis sa inchida punctele de lucru de la Reghin, Sighisoara si Tirnaveni. Sa faca bine sa vina la Tirgu Mures dupa pasapoarte daca vor in concediu 😉

Potrivit reprezentantilor Serviciului Public Comunitar pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple Mureş începând din data de 15 iunie 2017 preluarea cererilor pentru paşapoarte se poate face in judetul nostru şi în baza programărilor online, la adresa www.prefecturamures.ro, secţiunea Paşapoarte / Programări ONLINE paşapoarte,.
Programările se pot face în continuare şi pe bază de bonuri, de la aparatul situat la parterul clădirii instituţiei, din Târgu Mureş, în limita a maxim 60 de cereri pe zi în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri şi respectiv maxim 80 de cereri în ziua de marţi, când este program prelungit până la ora 18.30.

MS / prefecturamures.ro