La începutul săptămânii viitoare, Regiunea Centru va fi gazda vizitei oficiale a delegației Landului Brandenburg, condusă de doamna Anne Quart, Secretar de Stat în cadrul Ministerului de Justiție, pentru Afaceri Europene și Protecția Consumatorului din acest land german. Această vizită are rolul de a intensifica transferul bilateral de bune practici în procesul de dezvoltare regională. Delegația germană se va afla în Regiunea Centru în perioada 18-21 iunie 2017, iar în data de 20 iunie, doamna Secretar de Stat va avea o întrevedere oficială cu membrii CDR Centru la ședința acestui for deliberativ, eveniment care va avea loc la Hotel Aluniș din Sovata, judetul Mures.

În cadrul acestei întrevederi, doamna Anne Quart va fi informată de către conducerea CDR Centru asupra stadiului dezvoltării Regiunii Centru și va participa la discuțiile privind viitoarele proiecte finanțabile prin programele europene, cu fonduri nerambursabile.

La intalnire vor participa și domnii Tamás Sándor, Președintele CDR Centru și al CJ Covasna, Péter Ferenc, Președintele CJ Mureș și Simion Crețu, Director general ADR Centru.

Sursa: Comunicat CJ Mures