Un nou proiect – Green Residence, cartierul Tudor – Tirgu Mures, Strada Livezeni – cu peste 150 de apartamente!

După succesul Parângului Residence, al doilea proiect marca Ideal Home vă propune un complex de 2 blocuri (în regim P+9 și P+10) care însumează un total de 150 de apartamente. În cifre, Green Residence Tirgu Mures este construit pe un teren de 6.918 mp, și are o suprafață totală desfășurată de 13.500 mp.

Contăm din nou pe calitatea excelentă a materialelor, suprafețele generoase și amplasarea într-una din cele mai râvnite zone rezidențiale din zona de expansiune a orașului, la ieșire spre Livezeni. Infrastructura include sistemul de securitate și locurile de parcare amenajate, cu o rezervă de parcări suplimentare. Plusăm cu spații verzi amenajate, parc de joacă pentru copii și alei de acces. Imobilele sunt la câteva minute de mers pe jos de supermarket-uri, școli, grădinițe, un complex sportiv, stații de autobuz, dar și de una din cele mai apreciate zone verzi împădurite ale orașului. Totul, cu acces direct din drumul principal, printr-un drum de legătură amenajat.

Green Residence vă propune îmbinarea perfectă dintre caracterul practic al locuirii în zona urbană și vecinătatea pădurii, cu liniște, peisaj verde și calitate excelentă a aerului.

Sursa:apartamentemures.ro