Deseara, între 23:00 – 7:00, Suciu, Addo și Scopter vor face show la UZINA FOTO din Tirgu Mures!

17 iunie este data ce marchează începerea sezonului petrecerilor în aer liber organizate de AVimag.net. E momentul celei de-a patra ediții a Laboratorului de Techno, petrecerea care trezește entuziasmul întregului oraș, la exact un an de la prima ediție.

Vara trecută am dat naștere alături de voi la un spațiu pe care Târgu-Mureșul îl aștepta de ani buni, unul de joacă pentru fanii muzicii electronice underground, care să aducă aminte în mod fidel de faimoasele petreceri de techno organizate în intens industrializatul Berlin.

►Participarea la eveniment echivaleaza cu acceptarea #Regulamentuluide #Ordine Interioara (R.O.I)

►Va rugam sa aveti un act de identitate asupra voastra.

► Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani !

Daca vrei sa susții evenimentul:

Biletul de #susținere costă 25 de lei în #avans, respectiv 35 de lei la fața locului, în noaptea evenimentului. Sfatul nostru e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în Laborator.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la eveniment trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ➡️ Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Roxana Roxi, Cristina Cioci ( J’ai Bistrot ), Matyas Mar, sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.