UPDATE 14:20 – Se pare că, un tânăr de 18 ani ar fi traversat în fugă strada fără să se asigure după trecerea de pietoni de pe bulevardul din 7 Noiembrie și a fost accidentat de o șoferiță de 24 de ani, din județul Harghita. Nu avem date despre starea victimei, însă polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpăa declarat pentru RTM purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Andreea Pop.

UPDATE 13:38 –  Din fericire, barbatul era constient la sosirea echipajelor de salvare; lovitura puternica in zona capului unde avea sangerari si la urechea dreapta. Neatentia te costa scump din pacate. Am ramas surprins placut de modul in care au reactionat echipajele de prim ajutor, care au ajuns foarte  repede la fata locului, relateaza intr-o postare Silviu Ungur, martor ocular.

In urma cu putin timp, a avut loc un accident rutier, la trecerea de pietoni din cartierul 7 noiembrie, str. 22 Decembrie 1989 – Tirgu Mures, in zona Palas Market, pieton lovit de mașină.

Se circula pe o banda pe sensul de mers catre Spitalul Judetean Mures!

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

 Sursa: info trafic Mures / Cotrut Stelian / Esti din tirgu mures daca… / Silviu Ungur