La nici 60km de Tirgu Mures, va avea loc cea de-a șaptea ediție, Transylvania Horse Show reunește între 16 și 18 iunie în Prod, comuna Hoghilag, 95 de călăreți veniți din 15 țări. Evenimentul a fost votat pentru cea de-a cincea oară în ultimii 6 ani cea mai populară competiție ecvestră universitara din lume!

Transylvania Horse Show găzduieşte două tipuri de competiţii oficiale: Cupa României la probă completă (cu probele de dresaj, obstacole și cross country- obstacole naturale pe teren variat) categoria Novici și Prenovici, organizată în colaborare cu Federația Ecvestră Română (FER) şi Concursul Internaţional Universitar – Cupa Naţiunilor pentru Studenţi, organizat în colaborare cu Association International des Etudiants Cavaliers (AIEC).

Pentru Concursul Internaţional Universitar – Cupa Naţiunilor locurile disponibile s-au ocupat cu două luni înainte de începerea evenimentului. Participanți din Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Elveția, Finlanda, Suedia, Norvegia, Spania ne dovedesc, ca în fiecare an, că Transylvania Horse Show este unul dintre cele mai îndrăgite evenimente universitare din lume.
Organizat ca un show, evenimentul a reușit să aducă în atenția publicului larg echitaţia ca sport profesionist şi amator. Ediția de anul trecut a reunit peste cinci mii de spectatori, adulți și copii, veniți să vadă competițiile ecvestre, demonstrațiile de dresaj, show-ul de acrobații și să participe la activități multi-culturale.

Începând cu ediția 2017, o zonă amplă dedicată copiilor, ce cuprinde ateliere de creație, plimbări cu ponei, standuri cu obiecte artizanale și dulciuri va face din Transylvania Horse Show o propunere unică pentru familiile care vor să petreacă un week-end relaxat, în mijlocul naturii.

Week-endul 16-18 Iunie este cel mai bun moment de a vizita Sighișoara și împrejurimile. Organizatorii Transylvania Horse Show împreună cu numeroși promotori de activități, artiști și producători locali vă propun pe lângă evenimentul sportiv, multiple experientțe autentice într-un peisaj idilic și o atmosferă relaxantă.
Mai multe detalii despre Transylvania Horse Show pe www.horseshow.ro și pe www.facebook.com/horseshow.ro

Intra pe bilete.ro pentru reduceri de pana la 70% pentru abonamentele achizitionate in avans.

Abonamente si bilete achzitionate in avans, pana pe data de 3 Iunie 2017
Abonamente 17- 18 Iunie : adulti – 15 lei, adult + 1 copil – 20 lei, adult + 2 copii – 20 lei
Bilet pentru o zi (17 sau 18 Iunie): adulti – 10 lei, adult + 1 copil – 15 lei, adult + 2 copii – 15 lei

Abonamente si bilete achzitionate in avans, intre 3 Iunie – 16 Iunie 2017
Abonamente 17- 18 Iunie – adulti – 20 lei, adult + 1 copil – 25 lei, adult + 2 copii – 30 lei
Bilet pentru o zi (17 sau 18 Iunie) – 15 lei, adult + 1 copil – 20 lei, adult + 2 copii – 25 lei

Bilete achizitionate dupa data de 17 Iunie 2017
Abonamente 17 – 18 Iunie – adulti – 25 lei, adult + 1 copil – 40 lei, adult + 2 copii – 45 lei
Bilet pentru o zi (17 sau 18 iunie) – adulti – 20 lei, Copii – 10 lei

Biletele si abonamentele se pot achizitiona on-line de pe site-ul bilete.ro si de la punctele de vanzare bilete.ro.