Mures Stiri a fost primul site care a dat startul campaniei de ajutor – desi unele voci rautacioase ne criticau la momentul respectiv -, inca din 17 mai – Apel de ajutor pentru tanara actrita Mela, diagnosticata cu o boala grava si rara! Ne bucuram cand vedem ca s-au alaturat mai multi in actiunea de sustinere a tinerei artiste. – MS

UNITER și Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță reprezentația specială a spectacolului CAMPIONATUL DE IMPROVIZAȚIE ce va avea loc joi 29 iunie 2017, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș.

Încasările din vânzarea biletelor pentru acest spectacol for fi virate în contul actriței Teatrului Național Târgu-Mureș, Mihaela Mihai, care suferă de o boală gravă, respectiv, ‘limfom mediastinal (timic) cu celule B mari’. Costurile tratamentului pe care Mela îl urmează la o clinică de specialitate din Viena sunt extrem de mari, orice ajutor financiar fiind binevenit și poate fi direcționat în contul cu nr. OLTEAN MIHAELA FLORINA, Raiffeisen Bank, Agenția Bartok Bela Târgu—Mureș, Cont Lei RO08 RZBR 0000 0600 1934 9712, Cont Euro RO78 RZBR 0000 0600 1934 9713.

În cadrul aceleiași campanii de strângere de fonduri, în luna august a acestui an, Compania Tompa Miklós va juca spectacolul Pasărea retro se lovește de bloc și cade pe asfaltul fierbinte, data acestei reprezentații urmând să fie anunțată ulterior.

Biletele pentru ediția specială a CAMPIONATULUI DE IMPROVIZAȚIE pot fi achiziționate începând de vineri 16 iunie 2017, de la casieriile Teatrului Național Târgu-Mureș (cea de la sediul din Piața Teatrului și cea de la Palatul Culturii)!

Comunicat de presă – Teatrul Național Târgu-Mureș