Se pare ca dorinta continua a Chertesilor de la conducerea ASA2013 Tirgu Mures – platiti cu multe zeci de mii de euro, ei si copiii lor “fotbalisti” -, de a avea nume “grele” la echipa intretinuta ani de zile cu milioane de euro de la bugetul primariei Tirgu Mures, nu are limita. Dupa Mutu, Velayes… vine si Gheorge!

Începând de astăzi, joi, 15 iunie, Dinu Gheorghe este noul manager general al clubului ASA2013 Tîrgu Mureș. Dinu Gheorghe a activat ultima dată la Rapid București, până în iunie 2016, iar de-a lungul carierei a mai fost conducător la Rapid, FC Braşov, Astra şi Dinamo. Tot începând de astăzi, noul antrenor principal al echipei este Balint Laszlo. În vârstă de 38 de ani, Gyuszi Balint a pregătit ultima dată formația Academica Clinceni. Ca antrenor s-a mai aflat pe băncile tehnice ale echipelor Unirea Tărlungeni și FC Brașov. – asatirgumures.ro

“Desteptul” care arunca sare de masa pe teren sa topeasca zapada 😉 este nimeni altul decat directorul ASA2013, Cristian Chertes, care, impreuna cu fiul “fotbalist”, este platit de ani de zile cu mii de euro lunar, desi a bagat clubul in faliment:

Comunicat incendiar ASA2013 – Se mentioneaza vinovatii pentru retrogradarea echipei! VIDEO

MS