Miercuri noaptea, un minor din Târgu-Mureș, a fost depistat de jandarmii mureșeni după ce, se pare că, a sustras mai multe bunuri dintr-o mașină.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 03.00, o patrulă de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Târgu-Mureș, aflată în serviciu, a identificat un tânăr suspect de furt care transporta într-un sac mai multe bunuri. După ce s-a efectuat controlul corporal, asupra tânărului au fost găsite: 300 m de cablu, o rolă de fibră optică și o bormașină.

În fapt, la data și ora menționate, autorul faptei ar fi sustras respectivele bunuri dintr-un autoturism parcat pe o stradă din cartierul Tudor, prin forțarea ușilor din spate, fapt observat de un locatar din zonă, care a anunțat imediat la 112. Urmare a sesizării telefonice, patrulă de jandarmi a fost direcționată în zonă și a reușit în scurt timp să-l identifice pe numitul G.I. de 16 ani, din Târgu-Mureș. Acesta și-a recunoscut fapta și a fost condus la Poliția Municipiului Târgu-Mureș, pentru identificare și continuarea cercetărilor legale. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 350 de lei, a fost recuperat în totalitate de către jandarmi.

Comunicat de presă – Gruparea de Jandarmi-Mobilă Regele Ferdinand I Târgu-Mureș / Foto:arhiva