Daca tot se aprope vacanta, hai sa fim putin optimisti si sa vedem ce putem face cu bonurile de vacanta promise de PSD, pe care, probabil, le vom vedea la fel cum am vazut salariile marite. Chiar daca nu avem o infrastructura de invidiat, avem…

…cea mai mare plajă urbană din Europa. Plaja, care măsoară 30.000 de mp, are o piscină tropicală de 720 de mp și 1500 de șezlonguri de nisip, dar din pacate se află aproape de București.

„Atmosferă de vacanță, o piscină tropicală, beach club, o plajă cu nisip fin și cocktailuri exotice. S-a deschis Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa”

Vacanta de vara a inceput pe plaja la Therme!Vacanta de vara a…

Vacanţa de vară a început pe plajă la Therme Bucurestii!Toate ingredientele unei vacanțe spectaculoase sunt la doar 15 minute de casă! Cu prietenii sau cu familia, cu copii sau doar în cuplu, în căutare de relaxare sau de distracţie, la Therme le poţi avea pe toate!

Posted by Therme Bucuresti on 28 Iunie 2016

La Therme te așteaptă 30.000 mp de plajă, o piscină tropicală de 720 mp și 1500 de șezlonguri pe nisip. În piscina înconjurată de plante tropicale și palmieri, cu apă la o temperatură constantă de 30 de grade Celsius și o adâncime de 1,26 m, te poți delecta cu un cocktail special de la poolbar. După o baie în piscină, te poți răcori la dușurile exterioare și savura la Beach Barbeque o masă cu preparate legendare.

În apropierea grill bar-ului, te așteaptă o grădină mediteraneană cu măslini originari din Siria și zonele de litoral din Turcia, denumiți și „arborii veșnic roditori”, cu vârste cuprinde între 100 și 500 de ani. Celor 500 de pamieri deja existenți pe plaja Therme li se vor alătura încă 115 noi exemplare din Mexic, China și Japonia, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani.

Cele mai spectaculoase tobogane din Romania

Cei mai fericiți nepoți sunt cei pe care bunicii îi aduc să se joace în piscina cu valuri, ca să-și facă încălzirea pentru cele mai spectaculoase tobogane din Romania. Cele din Galaxy.

Posted by Therme Bucuresti on 24 Martie 2016

Sursa:romani-buni.info