Materialul publicat dimineata cu incendiul din cartierul Tudor, Tirgu Mures, AICI:  VIDEO – Incendiu puternic la un restaurant! Bloc intreg evacuat!

Asa se vedea incediul din locuinta unui targumuresean…

Azi, ora 06:23, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Horea’’ al județului Mureș a fost solicitat prin intermediul numărului de urgență 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un restaurant, cu pericolul de propagare la construcțiile învecinate.
La locul solicitării s-au deplasat cinci autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de suport logistic, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță SMURD de tip B2, iar în sprijin a fost trimisă grupa operativă, întreaga intervenție a fost coordonată de domnul Inspector Șef, general de brigadă dr.ing. Dorin Oltean..
S-a intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului concomitent cu protejarea clădirilor învecinate. În urma incendiului a ars restaurantul pe aproximativ 330 mp iar 30 de persoane au fost evacuate. La intervenție au participat 6 ofițeri și 42 de subofițeri.

Sursa: ISU Mures