CENTRUL DE VACANTA SOVATA I a fost complet renovat si isi va redeschide portile pe data de 16 iunie.

Tabara este situata în renumita statiune balneoclimaterica Sovata Bai la o distanta de aproximativ 1,5 km de lacul heliotermal Ursu si la o distanta de 5 km de pârtia de schi. Statiunea se afla la o distanta de 65 km de Tirgu Mures si la 70 km de Sigisoara în depresiunea Praidului la o altitudine de 520 m.

Capacitatea de cazare funcțională a centrului este de 40  locuri si este oferita în 2 cladiri tip vila, în camere cu 2  si 3 paturi, unele camere dispun de grup sanitar propriu, televizoare pe holuri, internet wireless.

Dispune de o sala de mese de 100 de locuri, cu o curte interioara amenajata si 2 terenuri de sport pentru desfasurarea activitatilor recreative,  aparatură audiu-video. Aceasta locatie functioneaza permanent. Nu sunt asigurate serviciile de masa, bucataria centrului nu functioneaza. Sunt oferite conditii ideale pentru organizarea unui numar mare si diversificat de activitati sportive, culturale, excursii scolare, tabere de vara etc.

Trasee turistice ce se pot desfăşura din centrul de agrement.

Staţiunea este situată într-o zonă deosebit de pitorească şi oferă posibilitatea efectuării unor drumeţii în împrejurimi sau a unor excursii cu vizitarea unor obiective turistice de interes major cum ar fi: salina de la Praid, Lacul Roşu, Corund (localitate vestită pentru tradiţia meşterilor olari), Cheile Bicazului, Cetatea medievală de la Sighişoara, municipiul Târgu Mureş sau oraşul Reghin. Totuşi principalul punct de atracţie este vestitul lac heliotermal Ursu, în jurul acestuia fiind amenajate numeroase trasee turistice, prin pădurea care se întinde pe toată suprafaţa staţiunii.

Gasiti aici – Oferta pentru vacanta de vara Sovata 1 si Sovata 2

Sursa:djstmures.ro / Video:observator.tv / Foto: colaj imagini