Consilierul primarului Dorin Florea, Claudiu Maior, spunea in februarie 2015: “Important este ca pornim lucrarile si atunci cand pornesti o lucrare trebuie sa o si duci la bun sfarsit” (vezi declaratia din 2015 in materialul video de mai jos).

Nu spunem ca a mintit consilierul, dar nici nu vedem vreo urma de lucrare inceputa, cu atat mai putin una dusa la bun sfarsit! Daca aveti rabdare sa urmariti clipul video, veti observa ca nu am adaugat absolut nici un cuvant in plus fata de declaratia mincinoasa facuta de el! Intre timp, v-am prezentat cum altii din jurul nostru vorbesc mai putin, dar se dezvolta mai mult – Cel mai nou parc balnear din Ardeal!

Stim ca facem haz de necaz, dar consideram ca este bine sa ne reamintim de promisiunile desarte pe care le-au facut targumuresenilor in ultimii 17 ani, pentru a ne putea da seama mai bine despre ce oameni si caractere vorbim, astfel speram sa devina o lectie de viitor…

Consilierii locali ai municipiului Tîrgu-Mureş au aprobat, în şedinţa de din 29 ianuarie 2015, demararea lucrărilor la Complexul de Sport şi Agrement din cartierul Tudor Vladimirescu, aşa numitul Weekend 2 Tirgu Mures. Indicatorii tehnico economici au fost aprobaţi iniţial în anul 2010, dar municipalitatea nu a reuşit, datorită crizei economice, să înceapă derularea proiectului, a explicat viceprimarul Claudiu Maior pentru Radiomures la momentul respectiv.

Inca din 2010 ne abureau… primăria Tîrgu Mureş vrea să dea startul la construirea Complexului de Agrement şi Sport din cartierul Tudor, denumit Weekend 2, un proiect care a fost stopat în 2010 din lipsa fondurilor. Complexul va avea o suprafaţă de circa 60 de hectare, va cuprinde terenurile situate între Calea Sighişoarei, Universitatea „Dimitrie Cantemir” şi Jandarmerie, relata TTM.

Tot ce am relatat mai sus si restul proiectului fantasmagoric, il puteti viziona in clipul video filmat in februarie 2015, care nu a fost realizat nici pana astazi, ca multe alte proiecte promise: telegondola, acoperirea paraului Poklos, orasul digital, mutarea garii din oras, centura ocolitoare etc… 

Ne spuneau atunci ca proiectul fantasmagoric… va avea o suprafaţă de circa 60 de hectare si va cuprinde: un bazin olimpic de innot, bazin pentru copii, un aqua parc, o tribuna cu teren sportiv, 2 terenuri sintetice de mini-fotbal, 2 terenuri sintetice de baschet, un amfiteatru, 4 cladiri auxiliare, un skate parc si locuri de parcare.

Va dati seama cat tupeu trebuie sa aiba cineva pentru a face atatea promisiuni, sa nu realizeze nimic important – abia au reusit sa renoveze Vikendul si Platoul Cornesti care existau, n-au construit de la zero nimic in 17 ani -, dar totusi sa ocupe functii publice, chiar dupa condamari definitive de incompatibilitate, avand astfel posibilitatea de a minti in continuare si de a se folosi de bani publici pentru cine stie ce alte traznai le mai trec prin cap?!

MS