O bătaie de joc perpetuă! Dacă tot se vorbea, zilele acestea, despre faptul că va fi desființată intrarea principală în cartierul Târnava II, Sighisoara, din drumul național și dacă tot a trecut un an de zile de la alegeri, spun să avem pretenții la civilizație.
Imaginile acestea sunt tot de la intrarea în Bărăganul nostru drag, mai exact sunt „scările„ de la subteran. Pe aici trec, zilnic, sute de persoane. De la prichindei, pana la oameni în vârstă, toți se chinuie sa urce și să coboare pe „scările” acestea, uitate de ochii „grijulii” ai celor din vârful dealului. De cei din Primăria Sighisoara zic.
Cum să-i oferi Ecoserv-ului aproape un milion de euro, din bugetul orașului, și să ai așa scări?!?!  Un pericol public, asta sunt! – atrage atentia sighisoreanca Ioana Elena.

Ceea ce ține de serviciile publice – administrarea orașului, incluzând îngrijirea/conservarea patrimoniului – înseamnă finanțare din banii orașului adică din bugetul la care toți contribuim volens-nolens… De aceea avem dreptul să fim revoltați văzând cum se distruge patrimoniul și cum se duc pe Apa sâmbetei fondurile și așa puține – adauga Anca Silvia Ratiu.

Cuvintele sunt de prisos, imaginile “vorbesc” de la sine…

MS