Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, comisar şef Paul Leon Andreica, rănit în tipul prinderii autorului unui jaf armat la o bancă din Bistriţa, s-a recuperat complet şi s-a reîntors la serviciu, a anunţat, marţi, conducerea IPJ Bistriţa-Năsăud într-o scrisoare de mulţumire adresată medicilor din Târgu Mureş.

‘Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a primit din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud o scrisoare de mulţumire prin care îşi exprimă aprecierea pentru personalul medical, precum şi recunoaşterea profesionalismului medicilor din Clinicile de Ortopedie şi Chirurgie Plastică’, a anunţat, marţi, conducerea SCJU Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.

În scrisoarea de mulţumire a IPJ Bistriţa-Năsăud sunt nominalizaţi doctorii Gulian Andrei, medic primar traumatologie-ortopedie, şi Dorin Dorobanţu, medic primar chirurgie plastică, ‘pentru profesionalismul de care au dat dovadă în exercitarea atribuţiilor de serviciu privind intervenţiile chirurgicale ocazionate de rănirea, în timpul serviciului, a comisarului şef Andreica Paul Leon, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale’.

IPJ Bistriţa-Năsăud a precizat în scrisoare că acesta şi-a revenit complet, iar din data de 8 mai este la serviciu.

Şeful Serviciului Investigaţii Criminale din IPJ Bistriţa-Năsăud, comisar şef Paul Leon Andreica, a fost rănit în luna iulie 2016, într-un schimb de focuri pentru prinderea autorului jafului de la o unitate bancară din municipiul Bistriţa. Poliţistul a fost împuşcat în braţul stâng şi a suferit o fractură a umărului stâng.

SCJU Târgu Mureş a precizat că aceasta nu este singura scrisoare de mulţumire primită de personalul unităţii medicale şi că aceste semne de apreciere venind ‘să întărească misiunea pe care o avem, şi anume prestarea unui act medical de calitate, într-un mediu sigur şi confortabil, astfel încât pacienţii să beneficieze de cele mai bune îngrijiri’.

Sursa:agerpres.ro / Foto:observatorbn.ro