Un bărbat a fost rănit grav, azi, după ce motocicleta pe care se afla a acroşat din spate un autocar plin cu turişti din Ungaria, în apropiere de Sovata, în localitatea Sărăţeni – judetul Mures, traficul rutier pe DN13 A fiind blocat aproximativ o oră.

Motociclistul, un cetăţean ungur, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Mureş cu un elicopter SMURD.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au precizat că motociclistul a intrat în autocar din cauza nepăstrării distanţei în mers, iar în urma impactului a fost grav rănit.

În autocar se aflau mai mulţi turişti din Ungaria, iar în urma evenimentului niciunul dintre ei nu a fost rănit.

In ultima luna am avut parte, din pacate, de mai multe tragedii ca urmare a accidentelor rutiere petrecute pe soselele muresene. Din acest motiv, va rugam sa distribuiti aceste stiri, in speranta ca astfel de exemple negative vor determina conducatorii auto-moto sa apese mai responsabil pedala de acceleratie. Este important sa ne implicam cu totii pentru a putea circula in siguranta. Va multumim. – MS

Update Foto accident: Udvarhelyi kozlekedesi info

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Sursa:agerpres.ro / Foto cop: colaj imagini arhiva