Au trecut multe luni de la lansarea programului de guvernare PSD. A trecut mult timp de cand PSD Mures promitea cate 50.000 de lei pentru fiecare scoala din Tirgu Mures. A trecut putin timp, mai exact cateva ore de ieri 1 iunie, de cand presedintele rosilor ura la multi ani copiilor si elevilor, fara nici o umbra de jena fata de faptul ca nu le-a construit vreo cresa, gradinita sau scoala din cele cateva sute promise.

Potrivit Programului Naţional “Creşe pentru copiii României,  Guvernul României urma să asigure finanţarea construirii a 554 de creşe, în fiecare localitate urbană, ce depăşeşte 10.000 de locuitori, fără a se ţine cont de cele existente.

Probabil pe principul seful e sef si in sant, nici la nivel local socialistii nu au deraiat de la linia guvernarii si n-au dat vreun leu din cei 50.000 lei promisi fiecarei scoli.

Le transmitem ca nu este suficient sa repete ca papagalii la fiecare inceput de discurs: “cum am promis, conform programului de guvernare…”. Am inteles ca ati promis multe, dar realitatea va contrazice, ca noi, in Tirgu Mures, n-am vazut vreun santier pe care sa scrie: constructie scoala, gradinita sau cresa. Sa fim sinceri nu prea am vazut santiere de vreun fel. Ba, ne scuzati, avem santiere… de vreo 3 luni construim un sens giratoriu in Unirii 😉

MS