La putin timp de la instalare, noul antrenor ASA2013, a prins rapid stilul conducerii de la Tirgu Mures, poate chiar mai rapid decat ceilalti aproape o suta de antrenori care au trecut pe la aceasta echipa in ultimul an. Mai exact, stilul distrugerii. Daca nu au fost in stare sa construiasca nimic, cu siguranta stiu sa distruga – de la parcuri si pana la oameni -, pe principiul sa moara si capra vecinului! Bravo bajeti, la cat mai mult fair play… zicem! – MS

Antrenorul echipei de fotbal ASA2013 Târgu Mureş, Ionel Ganea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că singurul său obiectiv pentru meciul din ultima etapă a play-out-ul Ligii I Orange, programat lunea viitoare, este acela de a strica plamaresul celor de la CSMS Iaşi.

”Pentru noi va fi ultimul meci din acest sezon în Liga I. Fac un apel către jucători să jucăm cât mai bine şi să stricăm palmaresul Iaşiului, pentru că în play-out au avut un parcurs foarte bun şi tare m-aş bucura ca noi să le stricăm acest palmares. Sunt conştient că nu va fi un meci uşor, fiindcă ei vin aici să câştige, vor să profite şi de situaţia noastră care nu este una foarte roză, nu este stabilă din punct de vedere financiar şi acest lucru cred că ia foarte mult din concentrarea şi potenţialul jucătorilor. Este adevărat că în ultima etapă am constatat mai multă dăruire din partea jucătorilor, dar, din păcate, această dăruire trebuia să o avem mult mai devreme deoarece noi mai aveam şanse să mai rămânem în prima ligă. După atâtea meciuri în care nu am marcat, pentru mine a devenit o mare problemă”, a arătat Ionel Ganea.

Acesta a precizat că deşi este evident faptul că CSMS Iaşi a câştigat play-out-ul, iar ASA2013 Târgu Mureş este retrogradată, nu va fi un meci de vacanţă.

”Eu încerc să transmit jucătorilor să joace acest meci şi tare m-aş bucura să îl câştigăm pentru suporterii mureşeni. Până acum am avut 7 meciuri, acela e al 8-lea la conducerea echipei, dar din moment ce nu am avut jucători şi nu am avut posibilitatea să aduc alţii, bilanţul nu e foarte bun nici pentru mine, nici pentru echipă. Sper ca jucătorii să înţeleagă că este ultimul meci şi vreau să facem o surpriză plăcută”, a subliniat Ionel Ganea.

Sursa:agerpres.ro