Desi ne aflam la 27 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989, se pare ca, in 2017, in Tirgu Mures, nu putem trece peste vesnica disputa a placutelor bilingve.

Cand credeam ca lucrurile s-au mai asezat si in privinta autoritatilor (prefectura Mures in acest caz) – targumuresenii nu mai au de multa vreme nici un fel de conflict, indiferent de nationalitate -, se pare ca acestia, probabil din dorinta de a iesi mereu in evidenta, negativa si de aceasta data, s-au apucat sa demonteze placutele bilingve.

Va spunem sincer ca nici nu ne mai intereseaza vreo explicatie pentru acest gest incalificabil. Ne putem da singuri seama toti ca e vorba de o noua prostie, care, sa speram, nu va imflama din nou spiritele in comunitatea noastra!

La ce ne putem astepta de la conducerea PSD-social-ista care va pune Romania pe butuci, asta daca ne uitam doar la faptul ca ne aflam in a treia luna consecutiva cu libere peste libere, “punti” pentru mini-vacante, liber de ziua copilului pentru toata lumea (indiferent ca esti parinte sau nu), liber a doua zi de “Craciun”… in total aproape o luna din trei nelucrata!

Credem ca toti privatii se intreaba, pe buna dreptate, cine va plati salariul angajatilor pentru aceasta aproape o luna nemuncita! Intrebarea era retorica, n-avem nevoie de raspuns oficial, il stim: toti romanii vor plati aceste pierderi, intr-o forma sau alta!

MS