Bilantul investitiilor realizate de Reteaua de sanatate REGINA MARIA in perioada 2010-2017 a ajuns la peste 70 de milioane de euro – aproape 2.000.000 de euro au fost investiti in Campusul Medical din Targu Mures -, cifra in care sunt incluse modernizarile sau extinderea locatiilor deja existente, dotarea acestora cu aparatura medicala de ultima generatie, dar si deschiderea de noi unitati.

Primul Campus Medical REGINA MARIA din Targu Mures se intinde pe o suprafata de 900 mp, include 14 cabinete medicale si ofera muresenilor acces la o gama complexa de peste 15 de specialitati medicale.
Cu o echipa formata din 22 de medici, noul Campus Medical este dotat cu echipamente de ultima generatie si pune la dispozitia pacientilor, pe langa specialitatile medicale pentru adulti si copii, si: Centru de Imagistica, Centru de Medicina Muncii, Centru de Pediatrie, Centru de Obstetrica-Ginecologie, Centru de Recuperare Medicala, in cadrul caruia pacientii au acces la fizioterapie, kinetoterapie si masaj, dar si un laborator propriu de analize medicale, cu punct de recoltare.

Printre specialitatile medicale disponibile in Campusul Medical REGINA MARIA Targu Mures se numara: alergologie, boli infectioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, nutritie si metabolism, neurologie, obstetrica-ginecologie, pediatrie, reumatologie, oftalmologie, ORL si altele. Lista de investigatii a laboratorului cuprinde atat testele uzuale de biochimie, hematologie, coagulare, microbiologie, cat si teste speciale pentru screening-ul prenatal, teste genetice si moleculare, teste de anatomie patologica si citologie Babes Papanicolau.

Furnizorul medical privat cu 37 de locatii proprii, peste 2 milioane de pacienti si peste 400.000 de abonati corporate doreste sa continue acest trend ascendent si vizeaza extinderea retelei si dublarea valorilor pana in anul 2020, atat pentru numarul de locatii si de pacienti, cat si pentru portofoliul de abonati.

Totodata, pe termen lung, Reteaua de sanatate REGINA MARIA va continua demersul de informare in ceea ce priveste preventia si educatia pentru sanatate, un demers inceput in urma cu 21 de ani, odata cu introducerea conceptului de abonamente medicale corporate in Romania. REGINA MARIA a anticipat evolutia acestui segment si a fost primul furnizor care a introdus, anul trecut, pachetele de preventie pentru IMM-uri, indiferent de numarul de angajati.

Un procent semnificativ din sumele investite, anual, de catre REGINA MARIA, este sustinut de veniturile obtinute din abonamentele medicale. In 2016, segmentul corporate a reprezentat 30% din totalul cifrei noastre de afaceri de 91 de milioane de euro. Dupa 21 de ani de abonamente medicale, putem afirma cu tarie ca sistemul medical din Romania s-a dezvoltat direct proportional cu cererea pentru aceste pachete de preventie. Reinvestind constant veniturile obtinute si din abonamente am putut sa deschidem mai multe locatii noi, sa aducem aparatura moderna in locatiile din Retea si sa ii convingem pe medicii buni sa ramana in tara. Toate, in beneficiul direct al pacientilor nostri. In prezent, in portofoliul REGINA MARIA sunt peste 400.000 de abonamente corporate, iar in 2017 ne propunem o crestere de 15% pe acest segment.

Avem clienti in principalele judete ale tarii si fiecare dintre ei ne este partener in acest demers de dezvoltare si modernizare a infrastructurii medicale. Abonamentele medicale inseamna o investitie pe termen lung pe care companiile o fac pentru starea de bine a angajatilor, dar si pentru sanatatea din Romania, in general”, puncteaza Fady Chreih, CEO al Retelei REGINA MARIA.

Sursa:reginamaria.ro