Update: Un nou incendiu a izbucnit, miercuri, la o hală dezafectată care a aparţinut fostei fabrici de mobilă Ilefor Târgu Mureş, iar pentru stingerea acestuia au fost mobilizate două autospeciale şi 11 pompieri.  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş, căpitanul Cristian Virag, a declarat pentru AGERPRES că la faţa locului intervin două autospeciale cu apă şi spună, o autoscară, o autospecială tip B2 şi 11 subofiţeri, cauzele incendiului nefiind deocamdată stabilite.

În urmă cu 7 luni, pe platforma aceleiaşi fabrici, a izbucnit un alt incendiu, însă de mari proporţii, care a cuprins o hală de 2.000 de metri pătraţi, din cauza unor aparate folosite de muncitorii care lucrau la colectarea fierului vechi.  Unul dintre paznicii de pe fosta platformă susţinea atunci că a văzut cum muncitorii firmei care colecta elementele metalice au folosit pe acoperişul halei un aparat de sudură cu oxiacetilenă şi că, imediat după această intervenţie, a sesizat că din hală a început să iasă fum dens. – Agerpres.ro

In urma cu putin timp a izbucnit un incendiu la o cladire din curtea ILEFOR din Tirgu Mures.

Mai multe echipaje ISU Mures au ajuns in circa 5 minute de la izbucnirea incendiului la fata locului si actioneaza pentru stingerea acestuia.

Pana in momentul de fata nu au existat victime.

Revenim cu amanunte.

Sursa: Pápai László Zsolt