Sa nu uitam cum Claudiu Maior a distrus echipa, a urmat – “Viceprimarul din Târgu Mureş demisionează după ce a pierdut procesul cu A.N.I.” -, apoi a continuat sa “antreneze” pana la faliment si probabil dincolo de el! – MS

Mâine e termen la instanţă şi s-ar putea să se decidă falimentul echipei de fotbal ASA 2013 Tirgu Mures,  pentru că există o cerere în acest sens, formulată de Rodriguez Javier VALAYOS – vezi fotocopie:

Mai mult, RTZ & PARTNERS SPRL nu publică nici planurile de reorganizare, cel mai recent exemplu fiind în cazul insolvenţei echipei de fotbal ASA Tg. Mureş (ASOCIAŢIA FOTBAL CLUB ASA 2013 TG. MUREŞ – CUI: 24417790). În schimb, a publicat un anunţ prin care comunică “prostimii” – care nu trebuie să afle mai multe, de exemplu dacă a fost luată în calcul retrogradarea – că a depus planul respectiv la dosar, iar documentul poate fi consultat şi “pe site-ul oficial al administratorului judiciar (rtz.ro), accesând link-ul și folosind parola ce va fi comunicată de administratorul judiciar în baza unei cereri scrise“. După care vine cu o ameninţare voalată la adresa creditorilor, precizând aşa: “Conţinutul Planului de reorganizare şi parola indicată pentru vizualizarea planului pe site-ul oficial al administratorului judiciar sunt strict confidenţiale şi nu pot fi dezvăluite niciunei terţe persoane fără a avea în prealabil consimţământul scris al RTZ & PARTNERS SPRL”. Eu mă mir că RTZ & PARTNERS SPRL nu invocă şi drepturi de autor, că a mai fost o isteaţă care a încercat chestia asta!

Sursa:supervizor.ro / Citeste mai mult.