Doi bărbaţi, din judeţul Mureş, sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat. Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Tg. Mureş au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unor persoane bănuite că ar fi sustras bani şi bunuri dintr-un cazinou, cauzând un prejudiciu de aproximativ 24.200 lei.

La data de 22 mai a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş au efectuat o percheziţii domiciliară, la locuinţa unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 1 noiembrie 2016, 2 bărbați, de 29 şi 46 de ani, ambii din judeţul Mureş, ar fi pătruns în interiorul unui cazinou din Tîrgu Mureş, prin forţarea uşii de acces, de unde ar fi sustras aproximativ 20.500 de lei, o legătură de chei folosite la aparatele cu jocuri de noroc şi 67 de pachete de ţigări, cauzând un prejudiciu de aproximativ 24.200 lei .

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat bunuri şi obiecte care ar fi fost folosite la comiterea faptei, precum şi obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte – bunuri care ar fi fost cumpărate cu banii proveniţi din comiterea faptei.

Faţă de tânărul, de 29 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore iar cea de-a doua persoană bănuită de comiterea faptei este arestată în Penitenciarul Tirgu Mureş, fiind condamnată în altă cauză, pentru o faptă similară.
La acţiune au participat și poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic.
Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

IPJ Mures