Antrenorul formaţiei ASA2013 Tirgu Mureş, Ionel Ganea, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că principalul său obiectiv este ca echipa să înscrie în meciul cu FC Voluntari, programat miercuri, în etapa a 12-a a fazei play-out a Ligii 1 de fotbal.

”La fel ca şi până acum noi o să tratăm şi meciul cu Voluntari şi meciurile care urmează. (…) Cred că toată lumea este împăcată cu ideea că Mureşul nu va mai fi în prima ligă din sezonul viitor şi, de comun cu conducerea clubului, vom începe o reconstrucţie şi să dăm credit jucătorilor pe care ne putem baza în viitor. Pentru mine principalul obiectiv este să marcăm gol mâine. Cred că un lucru foarte important, pe care nu l-am omis, în aceste meciuri pe care le vom disputa acasă, cel de mâine şi cel din ultima etapă, este să le abordăm cu gândul la suporteri, sper să avem suporteri în tribună cât mai mulţi. Eu m-aş bucura să avem suporteri în tribună şi să jucăm numai pentru ei. Eu, ca antrenor, sunt interesat şi de rezultate”, a arătat Ganea.

În privinţa motivaţiei jucătorilor pentru ultimele etape ale play-out-ului Ligii 1 dată fiind clasarea pe ultimul loc în play-out a echipei, la mare distanţă faţă de Pandurii, Concordia Chiajna şi ACS Poli Timişoara, aflate la egalitate de puncte, Ganea a precizat că aceştia evoluează în continuare în Liga I şi nu vede de ce să nu fie motivaţi să joace până la ultimul meci.

Cât despre viitorul echipei şi al său ca antrenor al ASA2013 Tirgu Mureş, Ionel Ganea a spus că acesta se va decide în instanţă, cel mai probabil vineri.

”Vineri va avea loc procesul de punere a planului de reorganizare şi mulţi îşi vor face planuri după ce se va întâmpla la proces. Şi eu sunt în situaţia tuturor, inclusiv clubul depinde de această decizie”, a subliniat Ionel Ganea.

Sursa:agerpres.ro