Pe DN 15/E 60, la km 65+920 m, în Ungheni, judetul Mures, in zona hotelului Concrete, a avut loc un accident de circulatie intre un autoturism si o caruta.

Un tânăr de 26 ani, din Ungheni, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice 0,63 Mg/L alcool pur în aerul expirat, cu vehiculul cu tracţiune animală cu un cal, neînregistrat şi neiluminat, pe fondul neacordării priorităţii de trecere la pătrunderea pe drumul public de pe o prioritate alăturată acestuia a intrat în coliziune cu autoturismul condus pe drumul prioritar de un bărbat de 57 ani, din Târnăveni.

În urma accidentului rezultat vătămarea corporală uşoară a căruţaşului.

Continuam campania MuresStiri de constientizare – In calitate de parinti, pietoni sau soferi, consideram ca legislatia ar trebui sa prevada suspendarea permisului de conducere – pe o perioada de minimum cativa ani sau chiar pe viata -, ca masura corecta aplicata „conducatorilor auto” care nu se pot abtine sa consume bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan. Daca nu ai „10 lei pentru un taxi”, mai bine nu bea! Tragem un semnal de alarma prin publicarea mai multor cazuri – care au ca actori principali acesti „soferi-criminali” -, petrecute in ultimele zile pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii! Totodata rugam IPJ Mures sa ne puna la dispozitie spre publicare inclusiv numele acestora. – MS

IPJ Mures / Foto: colaj imagini / Fux Ioan