Polițiștii de frontieră bihoreni au descoperit doi minori, în vârstă de 2 și 4 ani, ascunși într-un autoturism, acoperiți de fusta mamei, pe care aceasta a încercat astfel să îi scoată ilegal din țară.

În data de 21.05.2017, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru a ieși din țară, călătorind ca pasageră într-un autoturism o femeie, Eva G. în vârstă de 23 ani, cetățean român cu domiciliul pe raza județului Mureș. Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit ascunși sub fusta femeii doi copii în vârstă de 2 și 4 ani.

Polițiștii de frontieră au demarat cercetările, ocazie cu care tânăra a declarat că cei doi sunt copiii săi, dorea să ajungă cu ei în Germania și a recurs la această metodă deoarece nu a reușit să le facă documente de călătorie românești.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări față persoana în cauză, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun.

IGPF / Foto:Politia de Frontiera