Fostul oficial al lui ASA2013 Tirgu Mures, Daniel Stanciu, în 2013 – 2016, ii pune la pamant pe conducatorii echipei care tocmai a retrogradat matematic în liga secunda.

ASA Tg Mures a retrogradat in Liga a II-a. Ceea ce și-au dorit “conducătorii” vesnici și “profesioniști” s-a împlinit… intr-un final, iar chinul a luat sfârșit! Mânați de propriile interese și de dorința de a distruge tot, aceștia au avut o singura strategie in ultimii 8-9 ani: “habarnismul”!

Managementul lor a fost mai periculos decât un atentat “kamikaze”. Iar explozia milioanelor de euro veniți din asociere au fost azvârliți in Mures, in ciuda sentimentelor investite de către numerosii suporteri creduli și naivi! ASA Tg Mures însemna istorie și pasiune, nu nesimțire și înșelătorie. După orice eșec exista viața. Însă, in actuala configurație, o sa vedem de acum doar neamuri și pile chinuindu-se sub umbrela “subvenționării” locale și aruncată in spațiul public ca “formație alcătuită din tinere talente locale cărora le pasa “! De ei, nu de voi! Cu toate aceste sunt sigur ca fotbalul mureșean va supraviețui și va reveni in elita fotbalului românesc, dar numai cand va fi creat un cadru sănătos, cu oameni onesti și profesioniști in conducere (in club sunt oameni de mare calitate morala și profesională, dar care sunt umiliți și nebăgați in seama) care vor tine cont de sentimentele și trăirile acelora care susțin neconditionat echipa frumosului Tg Mures!

Hai ASA2013! UN NUME. O TRADITIE.

P.S. E ceea ce simt acum, o refulare după tot ce am trăit acolo.

Sursa: pagina Daniel Stanciu