Revenim cu noi informatii, referitoare la starea tinerei actrite Mela – apelul de ajutor publicat in acest material -, care nu sunt dintre cele mai bune, din pacate.

“La Viena analizele au confirmat același diagnostic, iar medicii de aici au spus că e un caz extrem de rar, dar că există tratament și îl va începe de săptămâna viitoare, iar apoi îi vor face autotransplant. Suntem optimiști!

Aici totul trebuie plătit. O zi de spitalizare e 1100 euro, la care se adaugă tratamentul și alte investigații. Cel mai scump va fi autotransplantul. Ei urmează să ne comunice un cost estimativ și noi vom depune, ca să ne primească, o garanție, o parte din costul total. Nu știm acum ce înseamnă asta, dar nu va fi ieftin. Efectul anunțului vostru a fost impresionant. Au acceptat să o primească la AKH, unde programările se fac peste luni de zile chiar și pentru austrieci, doar pentru că e un caz deosebit”, ne spune un membru al familiei.

Noi ii dorim multa sanatate si putere sa treaca peste aceste momente dificile si va rugam sa o ajutati.

Mela Mihai este o tanara actrita, la Teatrul National Tirgu Mures, in varsta de 35 de ani, extrem de vesela, si pozitiva, dar care, din pacate, a fost diagnosticata, cu o boala grava si rara, respectiv, „limfom mediastinal (timic) cu celule B mari” pentru care acum o jumatate de an a inceput la lnstitutul Oncologic din Cluj Napoca, un tratament oncologic prin administrarea chimioterapiei tip CEOP.

Orice ajutor financiar este binevenit si poate fi directionat in contul cu nr.
OLTEAN MIHAELA FLORINA,
Raiffeisen Bank, Agentia Bartok Bela Tirgu Mures,
Cont lei RO08 RZBR 0000 0600 1934 9712
Cont euro RO78 RZBR 0000 0600 1934 9713

Precizam ca familia nu ne-a solicitat sa va cerem ajutorul.

MS