Un echipaj de poliţie a oprit pe raza oraşului  Sărmașu un autoturism condus de un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Balda.

Poliţiştii au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul conducător auto a fost condus la CPU Sărmașu în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Continuam campania MuresStiri de constientizare – In calitate de parinti, pietoni sau soferi, consideram ca legislatia ar trebui sa prevada suspendarea permisului de conducere – pe o perioada de minimum cativa ani sau chiar pe viata -, ca masura corecta aplicata „conducatorilor auto” care nu se pot abtine sa consume bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan. Daca nu ai „10 lei pentru un taxi”, mai bine nu bea! Tragem un semnal de alarma prin publicarea mai multor cazuri – care au ca actori principali acesti „soferi-criminali” -, petrecute in ultimele zile pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii! Totodata rugam IPJ Mures sa ne puna la dispozitie spre publicare inclusiv numele acestora. – MS

IPJ mures