Compania Maurer Imobiliare, detinuta de omul de afaceri Simon Maurer, care a construit peste 4000 de apartamente in Brasov si Sibiu, s-a decis sa investeasca in acest an si in Tirgu Mures. Actiunea de dezvoltare imobiliara regionala face parte din strategia companiei de extindere nationala.

“In Brasov si Sibiu am construit comunitati, nu doar apartamente. Am reusit sa aducem cateva mii de oameni intr-un loc si sa le oferim un stil de viata cu care toti sa se identifice. Acesta este lucrul pe care ni-l dorim si la Tirgu Mures. Tirgu Mures este un oras cu traditie universitara si cu o reputatie excelenta pentru serviciile medicale.” spun reprezentantii companiei.

Constructia din orasul nostru se va realiza pe terenul fostei Fabrici de Zahar, in imediata apropiere a cartierului Nicolae Balcescu. Numarul de apartamente va fi in jur de 3500, iar structura blocurilor va varia de la parter + 4 etaje la parter + 8 etaje. Apartamentele vor fi predate incepand cu 2018.

“Rasaritul soarelui este o bucurie pentru toti, pentru ca zilnic, odata cu el, vin mii de miracole. Insa, rasaritul de soare special, pentru NOI si pentru TINE, este cel pe care il privesti de ACASA”. 🙂 – Maurer Imobiliare, constructorii de visuri!

Vorbim despre ”Acasa”

Nu vorbim despre apartamente. Vorbim despre ”Acasă”. Nu vorbim de oțel, beton, cărămidă sau fier. Vorbim de visuri împlinite și planuri de viitor.Alege ACUM să faci parte din comunitățile ridicate de Maurer Imobiliare, pentru că doar aici scriem viitorul pentru copiii noștri.Investește AZI în viitorul lor!

Posted by Maurer Imobiliare on 10 Aprilie 2017